Om os

Velkommen hos Lene Mønster – Bedemand i Fredericia og omegn

Med flere års erfaring og stort lokalkendskab og netværk i Fredericia og omegn yder vi velkvalificeret professionel hjælp og vejledning, og være en værdifuld sparringspartner i en svær tid. Vi er behjælpelig med alt det praktiske før, under og efter en bisættelse eller begravelse.

Med værdighed og respekt for hvert enkelt menneske

Lene Mønster

+45 51 91 19 19

 

I 2004 kom jeg indenfor bedemandsfaget og har siden 2006 fungeret som examineret bedemand i Fredericia hvor jeg også er født og opvokset. Egentlig startede jeg min erhvervskarrriere som social og sundhedshjælper i hjemmeplejen og herigennem er min interesse for bedemandsfaget opstået. Det handler ikke blot om det praktiske omkring en begravelse, det handler også om de tilbageværende pårørende og deres følelser og behov. For mange er begravelsen et skridt til at komme videre i livet fra den sorg og eventuelt tragiske hændelse der kan ligge bag og det er derfor en privilegie for mig at få lov til, og mulighed for, at hjælpe dig/Jer så godt videre fra denne oplevelse som muligt.

Heidi Due

+45 51 91 26 19

 

Jeg er født og opvokset i Fredericia og bor nu i Herslev med min mand og yngste søn.
Familien består samtidig af vores voksne børn og børnebørn.
Oprindelig er jeg uddannet indenfor hjemmeplejen og blev efter en årrække ansat som bedemand.
Siden 2006 har jeg været bedemand i Fredericia og omegn og med et stort lokalkendskab, yder jeg en professionel hjælp til familier der står i en svær situation.

Vi behjælpelig med professionel assistance og vejledning når I står i en af livets svære situationer.